Gonnie Fotografie

zwangerschap fotoSHOOT

Zwangerschap is…

een ontzettend belangrijk en mooi moment van jouw leven.

Er groeit immers nieuw leven in jou, leven dat je maar wat graag wilt ontmoeten. Negen maanden draag je jouw kindje bij je en die negen maanden gaan best snel.

Daarom is het fijn als je er later nog op terug kunt blikken met een aantal mooie foto’s. Ook voor jouw kindje is dit leuk als het wat ouder is.

Een zwangerschap vind ik zoiets bijzonders en magisch dat ik altijd heel ontroerd raak om een mooie bolle buik te fotograferen. Ik raad aan om de zwangerschapsshoot in te plannen in de 34e/35e week van de zwangerschap.

Met veel liefde, aandacht en enthousiasme leg ik momenten van jouw zwangerschap vast. Ik laat deze momenten zoveel mogelijk spontaan ontstaan. Natuurlijk maak ik een compositie en plaats ik mensen, maar daarna laat ik het los en laat ik momenten de vrije
loop. Die momenten leg ik vast als een mooie herinnering voor later.


‘Gonnie’s enthousiasme is een grote top!

Persoonlijk voel ik me niet helemaal op mijn gemak voor de camera, Gonnie’s grapjes en positieve kijk helpt om te ontspannen.’

Diede en Geert

Investering

Dit krijg je bij mij als je een shoot boekt:

  • ;Maximaal 1,5 uur fotografie op locatie of in de studio
  • ;25 zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie, kleur en zwart-wit gemixt
  • ;Een mini-album met linnen omslag en 10 bladzijden in het formaat 20x15 cm
  • ;Foto's aangeleverd via een online gallery
  • ;Een gezellige, ongedwongen en ontspannen manier van fotograferen
  • ;Extra foto's zijn via de online gallery bij te bestellen tegen een meerprijs

Dit pakket is inclusief btw en reiskosten.

Jouw investering om deze mooie momenten vast te leggen is: 297,- incl. btw

 

Zwangerschap fotoshoot Limburg
Gonnie Fotograaf Limburg

Hi, ik ben Gonnie

 

37 jaar jong en ik woon in Roggel, een dorpje in de mooie provincie Limburg. Hier woon ik in een huis dat mijn vriend Michiel en ik samen hebben ontworpen en laten bouwen.

Ik hou ervan om een levensloop te fotograferen van de prille liefde in de vorm van een love fotoshoot, bruiloft, tot de zwangerschap, met vervolgens een mooie newborn fotoshoot aan huis en een paar jaar later een prachtige gezinsfotoshoot. Dit zijn mooie, dierbare momenten die, als je niet oppast, zo snel vervliegen!

Ik fotografeer in de natuur, bij je thuis of in mijn fotostudio aan huis. Wees van harte welkom om hier een keer een kijkje te komen nemen 🙂

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!