Gonnie Fotografie

achter de camera

Gonnie

Hi, ik ben Gonnie

 

37 jaar jong en ik woon in Roggel, een dorpje in de mooie provincie Limburg. Hier woon ik in een huis dat mijn vriend Michiel en ik samen hebben ontworpen en laten bouwen. We zijn hier super gelukkig en hebben ook al mooie momenten in ons huis mogen beleven. Maar ik heb ook mooie momenten hier mogen vastleggen, want ik heb een fotostudio aan huis! Wees van harte welkom om hier een keer een kijkje te komen nemen 🙂

Ik ben een gevoelig persoon en ben heel empathisch ingesteld. Daarom vind ik het ook zo fijn om mensen te kunnen helpen, onder andere door middel van fotografie. Ik hou ervan om een levensloop te fotograferen van de prille liefde in de vorm van een love fotoshoot, bruiloft, tot de zwangerschap, met vervolgens een mooie newborn fotoshoot aan huis en een paar jaar later een prachtige gezinsfotoshoot. Dit zijn mooie, dierbare momenten die, als je niet oppast, zo snel vervliegen!

Het leven is heel kwetsbaar en de maatschappij heel vluchtig. Daarom is het zo ontzettend belangrijk af en toe stil te staan. Stilstaan bij datgene waar je op dat moment van kunt genieten. Even dat mooie, dierbare moment bevriezen. Foto’s zijn bij uitstek geschikt om momenten vast te zetten in de tijd. Je legt de momenten vast en laat ze vervolgens printen in een mooi album of juist als een mooi werk voor aan de muur.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

De portretfoto’s van mij zijn gemaakt door mijn collega Milou Briels Fotografie <3

 


“Gonnie was erg vriendelijk en heel toegankelijk.

De foto’s werden in ongedwongen sfeer gemaakt en ze stelde ons hierdoor op ons gemak! We zijn erg blij met het resultaat.”

Gwen en Denny

“The love that is received, is the love that is saved”

∼ Eddie Vedder