Gonnie Fotografie

Newborn fotoshoot

Na negen maanden van zwangerschap is het eindelijk zo ver…

je mag je kindje verwelkomen.

Eindelijk kun je het mensje dat je zo lang met liefde hebt gedragen vasthouden en al jouw liefde geven. Dit is natuurlijk heel bijzonder, zeker als de baby net geboren is.

Kindjes groeien supersnel. Na een maand ziet je kindje er alweer heel anders uit dan toen het net geboren werd. Deze momenten zijn zo speciaal dat het vastleggen ervan je kan helpen om hierbij stil te staan. Ik kom voor een newborn fotoshoot graag bij jou aan huis, in je eigen comfortabele omgeving.

Hierbij leg ik een dagelijkse momenten van jou met jouw kindje vast, bijvoorbeeld als je het kindje uit bedje haalt of het kindje voeding geeft. Met veel liefde, aandacht en enthousiasme leg ik momenten van jou/jullie en jouw pasgeboren kindje vast. Ik laat deze momenten zoveel mogelijk spontaan ontstaan. Ik kijk hierbij uiteraard wel wat mooi is qua compositie, maar laat het zoveel mogelijk op zijn natuurlijk beloop. Die momenten leg ik vast als een mooie herinnering voor later.


Wij vonden het een ontspannen fotoshoot.
Gonnie legt vast wat er gebeurt zonder het in scène te zetten, met spontane foto’s als resultaat.

Kristel en Sean

Investering

Dit krijg je bij mij als je een shoot boekt:

  • ;Maximaal 2 uur fotografie op locatie
  • ;50 zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie, kleur en zwart-wit gemixt
  • ;Een mini-album met linnen omslag en 10 bladzijden in het formaat 20x15 cm
  • ;Foto's aangeleverd via een online gallery
  • ;Een gezellige, ongedwongen en ontspannen manier van fotograferen
  • ;Extra foto's zijn via de online gallery tegen een meerprijs bij te bestellen

Dit pakket is inclusief btw en reiskosten.

Jouw investering om deze mooie momenten vast te leggen is: 327,- incl. btw

Newborn fotoshoot Limburg
Gonnie Fotograaf Limburg

Hi, ik ben Gonnie

 

37 jaar jong en ik woon in Roggel, een dorpje in de mooie provincie Limburg. Hier woon ik in een huis dat mijn vriend Michiel en ik samen hebben ontworpen en laten bouwen.

Ik hou ervan om een levensloop te fotograferen van de prille liefde in de vorm van een love fotoshoot, bruiloft, tot de zwangerschap, met vervolgens een mooie newborn fotoshoot aan huis en een paar jaar later een prachtige gezinsfotoshoot. Dit zijn mooie, dierbare momenten die, als je niet oppast, zo snel vervliegen!

Ik fotografeer in de natuur, bij je thuis of in mijn fotostudio aan huis. Wees van harte welkom om hier een keer een kijkje te komen nemen 🙂

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!