Gonnie Fotografie

gezin-/familie fotoSHOOT

Samen met jouw gezin of familie…

beleef je veel bijzondere momenten.

Bijvoorbeeld als jouw ouders 40 jaar getrouwd zijn, of als je een bijzondere verjaardag mag vieren. Met je gezin of je familie op de foto is heel erg speciaal. Zeker de momenten die je viert met jouw (groot)ouders zijn mooi om vast te leggen voor later, want helaas zijn deze bijzondere momenten zo voorbij.

Zo kan het zijn dat je jonge kinderen hebt die zich deze momenten later niet zullen herinneren, of misschien gebeurt er zoveel in de familie dat het soms lastig is om even stil te staan bij alles wat jullie samen meemaken.

Daarom help ik je graag met het vastleggen van een mooi moment dat jullie samen meemaken. Dit zijn momenten tussen grootouders en hun kleinkinderen of de kinderen met hun ouders, maar ook momenten tussen alle (klein)kinderen samen of de individuele gezinnen binnen een familie worden vastgelegd. Het wordt een gevarieerde reportage waarin alle vormen van liefde te zien zijn. Ouders, grootouders, (klein)kinderen, echtgenoten, noem maar op!

Met veel liefde, aandacht en enthousiasme leg ik momenten binnen jouw gezin of familie vast. Ik laat deze momenten zoveel mogelijk spontaan ontstaan. Natuurlijk maak ik een compositie en plaats ik mensen, maar daarna laat ik het los en laat ik momenten de vrije loop. Die momenten leg ik vast als een mooie herinnering voor later.


“Gonnie heeft voor ons een prachtige familie fotoshoot gemaakt. Ze is erg enthousiast en gaat ook met kinderen erg leuk om. Wij zijn erg blij met het resultaat!!!”

Jan en Tiny

Investering

Dit krijg je bij mij als je een shoot boekt:

  • ;Maximaal 1,5 uur fotografie op locatie
  • ;25 zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie, kleur en zwart-wit gemixt
  • ;Een mini-album met linnen omslag en 10 bladzijden in het formaat 20x15 cm
  • ;Foto's aangeleverd via een online gallery
  • ;Een gezellige, ongedwongen en ontspannen manier van fotograferen
  • ;Extra foto's zijn via de online gallery bij te bestellen tegen een meerprijs

Dit pakket is inclusief btw en reiskosten.

Jouw investering om deze mooie momenten vast te leggen is: 297,- incl. btw

 

 

Familieshoot kinderen bos
Gonnie Fotograaf Limburg

Hi, ik ben Gonnie

 

37 jaar jong en ik woon in Roggel, een dorpje in de mooie provincie Limburg. Hier woon ik in een huis dat mijn vriend Michiel en ik samen hebben ontworpen en laten bouwen.

Ik hou ervan om een levensloop te fotograferen van de prille liefde in de vorm van een love fotoshoot, bruiloft, tot de zwangerschap, met vervolgens een mooie newborn fotoshoot aan huis en een paar jaar later een prachtige gezinsfotoshoot. Dit zijn mooie, dierbare momenten die, als je niet oppast, zo snel vervliegen!

Ik fotografeer in de natuur, bij je thuis of in mijn fotostudio aan huis. Wees van harte welkom om hier een keer een kijkje te komen nemen 🙂

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!